Wijnhandel Jan van Breda Wijnhandel Jan van Breda

Wijnliefhebber? Proeverij met maar liefst 10 wijnboeren

Op 5 november houdt Jan van Breda een jubileumproeverij ter ere van het 115 jarig bestaan. Een mooie gelegenheid om een groot aantal karaktervolle wijnen te proeven en daar meer over te weten te komen

"Maar liefst 10 (!) wijnboeren uit Frankrijk en Duitsland geven deze middag acte de présence ter ere van ons jubileum en maar liefs 100 wijnen veelal uit het hogere segment staan deze middag open."


 
Monumentale locatie

De proeverij wordt gehouden in DE MAASKAMER - Salon van de voormalige directiewoning van Scheepvaartbedrijf Hudig en Pieters - WESTERKADE 27 R’DAM10 Aanwezige wijnboeren (vlnr)

Bent u erbij? Voor álle wijnliefhebbers. Bestel uw ticket in de winkel of online

Onze wijnproeverij is opengesteld voor alle wijnliefhebbers. Voor de proeverij vragen wij wel vooraf een bijdrage van € 10,00. Maar dit bedrag verrekenen wij weer bij een bestelling vanaf € 50,00 op de proeverij! 

"Speciaal voor u geldt er deze middag ook nog eens een korting op alle te proeven wijnen. Kortom een heerlijke novembermiddag met prachtige wijnen, op een mooie locatie met leuke interessante wijnboeren."

Bestel hier uw ticket


 

Aansluitend wijnboeren diner. Schuift u aan?

Aansluitend op onze jubileum proeverij vindt er een feestelijke maaltijd plaats in de wijnkelder van Jan van Breda. Schuift u gezellig aan bij onze wijnboeren?
Viergangen wijnboeren diner à € 35,- p.p inclusief wijnen en koffie

Locatie: wijnkelder Jan van Breda
tijdstip: 18.30 - 20.00 uur
(beperkt aantal plaatsen)

Helaas vol geboekt