Wijnhandel Jan van Breda Wijnhandel Jan van Breda

Kistje Combrillac, Dordogne Château Combrillac

Kistje Combrillac, Dordogne

* Verplichte velden

€ 22,95
inclusief BTW
Land Frankrijk Inhoud 2 x 0,75 L
Regio Dordogne Alc. percentage
Smaaktype Serveertemperatuur
Druiven Opmerkingen

Kistje Combrillac, Dordogne

Combrillac Rouge :De krachtige neus wordt gedomineerd door rijp fruit en kersen vergezeld door lichte kruidige tonen. Na een zeer vol en rond mondgevoel met een lange afdronk onthult de wijn fluweelzachte tannines.

Combrillac wit: Gemaakt in de stijl van de Bordeaux met een combinatie van sauvignon en semillion. De sauvignon zorgt voor het strakfrisse en de semillon voor de rondere zachte smaak. Dat maakt samen een aromatische finesse

Au cœur du Périgord Combrillac  ligt op een heuvel met uitzicht op de Dordogne-vallei, in de buurt van de stad Bergerac, in het hart van de Perigord Purple.Périgord en haar culturele rijkdom, zijn adembenemende landschappen en  de hoge kwaliteit van haar producten. Gastronomie en terroir.

Un vignoble familial:
Het landgoed bestaat uit 15 hectare wijngaarden in een stuk, 7 hectare rode variëteiten (Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc) en 8 ha witte variëteiten (Sémillon, Sauvignon, Muscadelle).
Er wordt alleen gebruik gemaakt van biologische compost en "groene mest" (planten die de bodem  verrijken) ze vermijden alle corrigerende technieken. De wijngaarden profiteren ten volle van de  tien hectare ongerepte bossen en weilanden  die essentieel zijn voor de biodiversiteit en het natuurlijke evenwicht op het hele ecosysteem.